Fysik

Differaktion

16. december 2020 af Lua13 - Niveau: A-niveau

hvordan udregner man det her?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{Bragg-relationen} &\textbf{for r\o ntgenstr\aa lers diffraktion i en krystal}\\\\& 2d_{min}\cdot \sin(\theta )=1\cdot \lambda\\\\& d_{min}=\frac{0.154\;nm }{2\cdot \sin(11.1\degree)}=0.40\;nm=4.0\;\AA \end{array}


Skriv et svar til: Differaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.