Matematik

Sandsynlighedparameter og spredning

17. december 2020 af 1515mbs - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven. Den er UDEN hjælpemidler. 

Skal jeg gange middelværdien og antalsparameteret for at finde sandsynlighedsparameteret? Og hvordan bestemmer jeg P(X=2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2020 af peter lind

a) Du skal bruge at middelværdei er n*p = 0,4

b) e formel i din bog eller på https://da.wikipedia.org/wiki/Binomialfordelingen

c)se formel i din bog, formelsamling eller https://da.wikipedia.org/wiki/Binomialfordelingen


Svar #3
17. december 2020 af 1515mbs

Skal jeg så løse det som en ligning? Forstår ikke hvordan jeg kommer frem til sandsynlighedparameteren.

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2020 af peter lind

i a  ja


Svar #5
17. december 2020 af 1515mbs

Hvordan skal jeg bestemme P(x=2) og står der at jeg skal bestemme hvad P er når middelværdien er 2. Eller skal jeg gange P med middelværdien 2?

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. december 2020 af peter lind

Du skal bestemme p af at middelværdien er n*p = 0,4


Svar #7
18. december 2020 af 1515mbs

Ja det har jeg gjort, men i den sidste del af opgave a er det så at jeg skal bestemme sandsynlighedsparameteret når middelværdien er 2

Skriv et svar til: Sandsynlighedparameter og spredning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.