Matematik

Trigonemetri

07. januar 2021 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau
Er der en som mulighed for at hjælpe mig med opgaven? Er lige begyndt emnet og er lidt lost

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2021 af mathon

Opgaven?


Svar #2
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

Kan du se den nu ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2021 af mathon

Nej.


Svar #4
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

...

Svar #5
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

Jeg kan se at jeg ikke kan oploade billedet. Prøver at se senere om der er en måde jeg lige kan oploade den på senere

Svar #6
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal regne radiantalet ud ...

Svar #7
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

?

Svar #8
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

Så er filen kommet på . Jeg er endnu ikke med på hvordan jeg regner radiantallet ud.

Brugbart svar (0)

Svar #9
07. januar 2021 af janhaa

(10o/180o)*pi = 0,175


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. januar 2021 af janhaa

(30^o/180^o)*\pi = \pi/6


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. januar 2021 af janhaa

120^o \sim 2\pi/3


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. januar 2021 af janhaa

360^o \sim 2\pi


Svar #13
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

Jeg er helt med - Men hvis nu at vi har radiantal (pi/4)først og skal regne det til gradtal, hvordan gør man så

Svar #14
07. januar 2021 af UCL (Slettet)

Jeg er kommet frem til svaret - tak for alle gode svar

Skriv et svar til: Trigonemetri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.