Matematik

HJÆLP TIL TEST!!!

08. januar 2021 af htxelevinød - Niveau: B-niveau

angiv amplituderne og perioderne for følgende funktioner:

f(x) = sin(x)+2

f(x)=4*sin(x*1/2*pi)-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af Krollo (Slettet)

Hvad forstår du ikke ved, at du ikke må få hjælp til testen?


Svar #2
08. januar 2021 af htxelevinød

Må jeg gerne hahaha


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2021 af Krollo (Slettet)

Okay så.. xD Jeg undskylder.

Amplituden kan aflæses, eftersom harmoniske svingninger har funktionsforskriften
f(x)=A*sin(bx+c)+d

Dvs. at amplituden for den første funktion må være A=1, og amplituden for den anden funktion er A=4.

Perioden findes vha. formlen
T=\frac{2\pi }{b}


Skriv et svar til: HJÆLP TIL TEST!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.