Fysik

Brændværdi

08. januar 2021 af louisesørensen2 - Niveau: B-niveau

Jeg har vedlagt følgende fysik opgave omkring brændværdi, vil nogen se mig over skuldren for fejl?


Svar #1
08. januar 2021 af louisesørensen2

Her er mit svar


Svar #2
08. januar 2021 af louisesørensen2

Og her er opgaven:


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2021 af ringstedLC

Væn dig til at isolere i formlernes bogstavform og indsæt derefter værdierne:

Massen af gas:

\begin{align*} E_{tilf\o rt} &=m_{LPG}\cdot Br_{LPG} \\ m_{LPG} &= \frac{E_{tilf\o rt}}{Br_{LPG}} \\ &= \frac{0.807366\left ( MJ \right )}{46\left (\frac{MJ}{kg} \right )}=0.017551435\,\text{kg} \end{align*}

Omregningen til gram er ikke nødvendig. Og det havde vel været nemmere at omregne brændværdien til Joule eller måske kiloJoule istedet for at omregne de to mellemregninger.


Skriv et svar til: Brændværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.