Matematik

Differensligning hjælp

08. januar 2021 af matHTX2021 - Niveau: A-niveau

b). Forstår ikke hvordan jeg bestemmer n.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2021 af peter lind

Se om du kan klare det med dit CAS værktøj ellers

Du indsætter blot n=1 Derved får du y2

Derefter indsætter du n=2 og får y= 3

o.s.v

Det er nemmest i et regneark


Skriv et svar til: Differensligning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.