Matematik

hjælp

11. januar 2021 af faxemanden1337 - Niveau: 7. klasse

Kugle: rumfang: 500 dm3          radius=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2021 af mathon

               \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Rumfang:}&V=\frac{4\pi}{3}\cdot r^3=500\;dm^3\\\\ \textup{Radius:}&r=\sqrt[3]{ \frac{3\cdot \left ( 500\;dm^3 \right )}{4\pi}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2021 af MatteTeenDk (Slettet)

Link: https://www.matematikfessor.dk/lessons/find-radius-i-en-kugle-pi-saettes-til-3--1179


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.