Fysik

Hjælp.

12. januar 2021 af ole222 - Niveau: A-niveau
Hej ved ikke hvad man skal i b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2021 af mathon

Brug
              impulsbevarelse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2021 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&m_1\cdot \overrightarrow{0}=m_1\cdot \overrightarrow{v}_1+m_2\cdot \overrightarrow{v}_2\textup{ ...} \end{array}


Svar #4
12. januar 2021 af ole222

Giver det 0,1 m/s


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2021 af ringstedLC

#4: Ja.


Svar #6
12. januar 2021 af ole222

Hvad med opgave b? Hvad skal man der?

Skriv et svar til: Hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.