Matematik

funktoner

12. januar 2021 af Iamgod69 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er brug for hjælp med denne opgave. På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2021 af peter lind

b) Sæt x=0 i funkiosudtrykket

c) Find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2021 af mathon

                                  \small f{\, }'(x)=\frac{26400}{(x+1)^2}-2350


Skriv et svar til: funktoner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.