Matematik

mat hjælp

13. januar 2021 af dårligtilmat - Niveau: C-niveau

Jeg har en opgave jeg har problemer med om fremskrivningsfaktorer.

Opgaven lyder således:

Beregn den daglige fremskrivningfaktor svarende de to 6-dages fremskrivningfaktorer 1.1 og 1.65

yderligere info om opg:

ved kontakttal på 1.1 bliver smittede til 161 smittede på en måned

Kan i skubbe mig i den rigtige retning for jeg har aldrig arbejdet med den her slags opgave før. Kender ikke til meget om fremskrivningfaktor


Svar #1
13. januar 2021 af dårligtilmat

ved ikk hvordan man viser billeder i opgaven men her er et billede af grafen

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2021 af mathon

                         


Svar #3
13. januar 2021 af dårligtilmat

tusind tak mathon men kan du forklare for mig hvad det er meningen jeg skal gøre i opgaven kan ikke helt forstå hvad den daglige fremskrivningfaktor skal betyde.


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. januar 2021 af mathon

Der er brugt
                         \small \begin{array}{llll} & 100\cdot 1.1^5\\ \textup{og}\\& 100\cdot 1.65^5 \end{array}


Svar #5
13. januar 2021 af dårligtilmat

ok tusind tak mathon 


Skriv et svar til: mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.