Fysik

Vægtstangsreglen

13. januar 2021 af Krollo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvilken formel skal man bruge i b)? Skal man opstille en ligning med to ubekendte? Jeg har allerede prøvet 100N*a_{1}=500N*a_{2}, hvorfra jeg ikke kom videre. Facit er a1= 1,39 m; a2= 0,11 m.

Mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2021 af peter lind

F1+F2 = m*g


Svar #2
13. januar 2021 af Krollo (Slettet)

#1

Hvad gør man så, når man har fundet massen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2021 af peter lind

Du skal ikke beregne massen. Hvis du ser i opgven er F1+F2 = 600N


Skriv et svar til: Vægtstangsreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.