Matematik

Er meget dum:)

18. januar 2021 af Isa14 - Niveau: 7. klasse
Jeg forstår simpelhen ikke det her spørgsmål
“3 større end a” og “5 mindre end a” og “4 gangestørre end a”

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll} \textup{3 st\o rre end }a\textup{:}&&=&a+3\\\\ \textup{5 mindre end }a\textup{:}&&=&a-5\\\\ \textup{4 gange st\o rre end }a\textup{:}&a+4a&=&5a \end{array}


Skriv et svar til: Er meget dum:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.