Matematik

a*c=-1

18. januar 2021 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Hvad er det formlen a*c=-1 står for/betyder ift. cirkler og tangenten til cirklen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2021 af ringstedLC

To linjer er vinkelrette, når produktet af deres hældninger, a og c = -1. Når den ene linje er tangent, er den anden radien i røringspunktet.


Skriv et svar til: a*c=-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.