Matematik

Harmonisk Svingning

20. januar 2021 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

Hej med Jer

Har vedhæftet et billede af en harmonisk svingning

Ønsker en forklaring på hvorfor c=2, for den blå graf

Mange tak for hjæpen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2021 af qwerty42

Du har ikke vedhæftet noget billede:/


Svar #2
20. januar 2021 af dennis13434

oops


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2021 af qwerty42

Kan ikke lige se, hvad du mener med c, normalt med en harmonisk svingning ser funktionen således ud:

f(x)=A\cdot sin(\omega \cdot x+\phi)+k


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. januar 2021 af mathon

I matematik
noteres den  ofte
                                   \small f(x)=a\cdot \sin(b\cdot x+\mathbf{{\color{Red} c}})+d


Skriv et svar til: Harmonisk Svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.