Matematik

Intavaller

20. januar 2021 af Emmadk247 - Niveau: 9. klasse

Har brug for hjælp til at udregne de sidste rækker... er der nogen der hjælpe eller bare komme med en formel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2021 af StoreNord

Hvad betyder  h(a;b)?
Er det produkter i den højre kolonne?

I 1. række skal du beregne produktet  2*125 = ?
I 2. række skal du beregne produktet  6*375 = ?
I 4. række skal du beregne kvotienten af  875/875 = ? 
I 3. række skal du beregne  13-2-6-? = ?       
      samt  produktet  ?*625
Til sidst skal du summere den højre kolonne.


Skriv et svar til: Intavaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.