Matematik

3a-b(-2a+3a)=a+3b

21. januar 2021 af Aniie3345 - Niveau: C-niveau


3a-b(-2a+3a)=a+3b

nogle der kan hjælpe, ved ikke helt hvor jeg begynder
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2021 af mathon

Regn først parentesen ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2021 af mathon

i øvrigt er ligningen forkert.


Svar #3
21. januar 2021 af Aniie3345

samlede billetindtægt:73.200 kr

voksen billetter:120 kr

børne billetter: 60 kr

skal opstille en ligning udfra disse oplysninger, vil nogen hjælpe er helt lost


Skriv et svar til: 3a-b(-2a+3a)=a+3b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.