Matematik

HJÆÆÆLP!

21. januar 2021 af jeantta - Niveau: 8. klasse

Okay jeg har to spørgsmål

1. Angiv to tal par, som tilhøre funktionen : y= -3x + 250

2. 7.a skal have fest. eleverne køber duge, lys og servietter for 250 kr. de regner med udgifter på 125 kr. per elevn til mad og drikke.  Beskriv udgiften til festen med en ligning, hvor x er antallet af elever og y er den samlede udgift.

tak på forhånd. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2021 af janhaa

2: y = 125x + 250


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2021 af janhaa

1:

x=0, y=250

x= 1 , y = 247


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.