Matematik

Bibetingelse

22. januar 2021 af JaKoAndersen - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder fast med denne funktion. Jeg tænker ikke opgaven er relevant.

Hvordan får jeg denne funktion
-5x^2+18x-10

... til x=1,8

Uden at solve eller hjælp fra PC


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Start med at finde diskriminanten D = B2 - 4AC. Hvis den er positiv, har ligningen to løsninger:

\\r_{1} = \frac{-B+\sqrt{D}}{2A}\\ r_{2} = \frac{-B-\sqrt{D}}{2A}


Skriv et svar til: Bibetingelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.