Matematik

koblede differentialligninger

22. januar 2021 af mathildesø1930 - Niveau: A-niveau

jeg ville sætte pris på noget hjælp med denne opgave jeg er blevet stilt:

beregn startvæksten af hhv kaniner (x) og ræve (y)

dx/dt=0,2*x - 0,01*x*y

dy/dt= - 0,1*y + 0,001*x*y

med startbetingelserne : x(0)=100     y(0)=6


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Indsæt tallene i ligningen.


Skriv et svar til: koblede differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.