Matematik

Bestem den manglende side

01. februar 2021 af michellereinhold - Niveau: A-niveau

Hej med jer

Jeg har fået til opgave, at bestemme den manglende side a, og jeg skal bruge phytagoras. 

Vedhæftet fil er den skitse, som jeg skal gå ud fra. 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2021 af mathon

                                                  


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2021 af janhaa

|BC|=\sqrt{10^2-8^2}=6


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2021 af mathon

                                                           \small \left | BC \right |^2+8^2=10^2\textup{ ...}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

#0 Hvorfor kunne du dog ikke løse den opgave selv? Du havde endda fået metoden serveret på et sølvfad - Pythagoras.


Svar #5
01. februar 2021 af michellereinhold

#4

#0 Hvorfor kunne du dog ikke løse den opgave selv? Du havde endda fået metoden serveret på et sølvfad - Pythagoras.

Jeg forstod ikke, hvordan jeg skulle formurlere mig ad, og gribe opgaven an


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

#5 Okay, men jeg giver dig lige et godt råd. Det giver meget, meget mere at fejle opgaven utallige gange ved selv at prøve sig frem til man når det rigtige resultat, end at fejle én og så derefter med det samme bede om hjælp.


Skriv et svar til: Bestem den manglende side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.