Matematik

Trekanter og Cirkler

02. februar 2021 af RoniTem14 - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med at løse opgave a

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2021 af janhaa

a) O = 2*pi*4 = 8*pi

ant : 8pi/1,27 = 20 stk


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2021 af janhaa

b)

cosine law


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2021 af StoreNord

a)
    Bestem omkredsen af den store cirkel, og divider med 1,27.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2021 af janhaa

c)

sine law

The Law of Sines


Skriv et svar til: Trekanter og Cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.