Matematik

Bestem a og b

05. februar 2021 af Alisa0710 - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet. Jeg skal have hjælpe til både a og b. Skal jeg tegne en regression, i såfald hvilken?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2021 af StoreNord

Ja. Du skal bruge regression. Men hvilken?
En divideret med må være en løftet hyperbel. Er v så ikke en kvadratrod; altså potens?
Hvis R² ikke er tilfredsstillende, må du prøve noget andet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2021 af StoreNord

Ja. Du skal bruge regression. Men hvilken?
Een divideret med v (1/v) må være en løftet hyperbel. Er v så ikke en kvadratrod; altså potens?
Hvis R² ikke er tilfredsstillende, må du prøve noget andet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2021 af mathon

                \small \begin{array}{llllll}\textbf{a)}\\& \frac{1}{v}=a\cdot \frac{1}{s}+b\\\\& \frac{1}{v}=32.1088\cdot \frac{1}{s}+3.58054 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2021 af mathon

                \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\& \frac{1}{v}=a\cdot \frac{1}{s}+b\\\\& \frac{1}{v}=32.1088\cdot \frac{1}{7.0}+3.58054=8.16751\\\\& v=\frac{1}{8.16751}=0.122 \end{array}


Skriv et svar til: Bestem a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.