Matematik

Differentialkvotient

07. februar 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hejsa. Jeg har virkelig brug for hjælp, er der nogen der kan løse den her for mig? På forhånd, tak :)


Svar #1
07. februar 2021 af jeafjivoan

Denne her opgave!:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af Jones2929

1. Bare få dit cas til at tegne funktionen.

2. brug y = f'(x0) * (x-x0) + f(x0) til at finde tangenten med CAS og find f'(0) med CAS

4. Bare løs f'(x) = 0 med cas og find værdierne


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2021 af ringstedLC

2. Brug CAS til at differentiere og eventuelt tangentligningen, formel (121).

3. Løs ligningen:

\begin{align*} f'(x_1) &= f'(0)\;,\;2<x_1<10 \\ x_1 &= \;? \\ R&:\bigl(x_1,f(x_1)\bigr) \end{align*}

4. Brug CAS. Solve(ligning).


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.