Matematik

mathon hjælp

07. februar 2021 af HF2dk - Niveau: A-niveau

hjælp 

Vedhæftet fil: hastighedsvektorer.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} \textbf{1.}\\&& \textbf{v}(t)=\begin{bmatrix} -60\pi\cdot \sin(30\pi\cdot t)\\60\pi\cdot \cos\left ( 60\pi\cdot t \right ) \end{bmatrix}\\\\&& \textbf{v}(0)=\begin{bmatrix} -60\pi\cdot \sin(30\pi\cdot 0)\\60\pi\cdot \cos\left ( 60\pi\cdot 0 \right ) \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} 0\\60\pi \end{bmatrix}\\\\ &\textup{Startretning:}&\textup{Vinkelret p\aa \ x-aksen og op i 1. kvadrant.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2021 af mathon

     \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{2.}\\&& \textbf{v}(t)=\begin{bmatrix} -60\pi\cdot \sin(30\pi\cdot t)\\60\pi\cdot \cos\left ( 60\pi\cdot t \right ) \end{bmatrix}\\\\&& v(t)=\left | \textbf{v}(t) \right | =\sqrt{\left ( -60\pi\cdot \sin(30\pi\cdot t) \right )^2+\left ( 60\pi\cdot \cos\left ( 60\pi\cdot t \right ) \right )^2}=\\\\&& \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \quad \! \! \! 60\pi\cdot \sqrt{ \left ( \sin^2(30\pi\cdot t) +\cos^2(60\pi\cdot t)\right )} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{2.}\\&& v(t)= 60\pi\cdot \sqrt{ \left ( \sin^2\left(30\pi\cdot \frac{1}{15}\right) +\cos^2\left(60\pi\cdot \frac{1}{15}\right)\right )}=60\pi\cdot \sqrt{\sin^2\left ( 2\pi \right )+\cos^2\left ( 4\pi \right )}=60\pi\cdot \sqrt{0+1^2}=\\\\&&\qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \quad \! \! \! \! \! \! 60\pi \end{array}


Svar #5
08. februar 2021 af HF2dk

#4

\small \begin{array}{llllll} \textbf{2.}\\&& v(t)= 60\pi\cdot \sqrt{ \left ( \sin^2\left(30\pi\cdot \frac{1}{15}\right) +\cos^2\left(60\pi\cdot \frac{1}{15}\right)\right )}=60\pi\cdot \sqrt{\sin^2\left ( 2\pi \right )+\cos^2\left ( 4\pi \right )}=60\pi\cdot \sqrt{0+1^2}=\\\\&&\qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \quad \! \! \! \! \! \! 60\pi \end{array}

Tak, men hvordan løser man opgave 3 og 4 ?


Skriv et svar til: mathon hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.