Matematik

Monotoniforhold

08. februar 2021 af EmilieHansen03 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med at løse denne opgave. 

Opgaven har jeg uploadet som en fil. 

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2021 af AMelev

             
Sæt BC = y
Udtryk længderne af CD, BC og DE vha. x eller y.
Udtryk derudfra længden L af den stiplede linje.
Løs L = 60 mht. y og udtryk så længderne af CD, BC og DE vha. x

Bestem så arealet A(x) og bestem max.pkt på sædvanlig vis.
Indsæt xmax i ovenstående længder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2021 af janhaa

|AB|=x

|DE| = 25-x

|BC| = 27-x

|CD| = x+8


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.