Matematik

Monotoniforhold

08. februar 2021 af EmilieHansen03 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med at løse denne opgave?

Jeg har uploadet opgaven som en fil.

Mange tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af janhaa

a) m(0) =...


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2021 af janhaa

b)

m ' (t) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2021 af janhaa

c)

m(t)=150


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2021 af janhaa

d)

m '' (t) = 0


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.