Matematik

mat

08. februar 2021 af majahamid04 - Niveau: 7. klasse

Hej har brug for en løsning til denne opgave

Lennart sparer 305 kr på en kaffemaskine til sin mor han får den samme rabatprocent som sarah rabatprocenten er 40% 

Hvad kostede kaffemaskinen før og havd koster den nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af AMelev

Kald førprisen(kr) x
Rabatten på 305 kr er 40% af førprisen, 40%·x = 305
Løs ligningen mht. x.


Svar #2
08. februar 2021 af majahamid04

hvordan skal løsningen sættes op?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2021 af AMelev

40%x = 305
0.4x = 305
x = \frac{305}{0.4}= ....


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.