Fysik

Rydberg

08. februar 2021 af Janne91 - Niveau: B-niveau

Jeg beklager på forhånd. Jeg kan se der er spurgt før, men det vil simpelthen ikke lykkedes for mig.

Jeg er med på hvad funktionen skal blive og hvordan det kan relateres til rydbergsformel.

Jeg er med på at nm skal omregnes til meter.

Men det vil ikke blive det rigtige resultat. er det en der kan forsøge og meget gerne sætte graf ind med tilhørende funktion og r^2 

Vedhæftet fil: Rydberg.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2021 af peter lind

Du kan vente med at omregne til m, men hvis du allerede har gjort det så brug bare de tal

Du skal lave en regressionsmodel  af de data. Har du gjort det og hvad har du fået ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 7}\\& \begin{array}{lllll}& y=-R\cdot x+\frac{R}{4}\\\\& y=-0.010896x+0.002737\\\\& -R=-0.010896\;nm^{-1}&&&\frac{R}{4}=0.002737\;nm^{-1}\\\\ \textup{Beregning af }R\textup{:}\\\\& R=1.0896\cdot 10^7\;m^{-1}&&&R=1.0936\cdot 10^7\;m^{-1} \end{array} \end{array}


Svar #4
09. februar 2021 af Janne91

Tak, det kom på plads nu :)


Skriv et svar til: Rydberg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.