Matematik

Kombinatorik

09. februar 2021 af mariusspandet - Niveau: 9. klasse

Hej alle, jeg har brug for noget hjælp til denne opgave om kombinatorik.

Du skal trække to kort. Hvad er sandsynligheden for at trække 2 konger i et alm. kortspil?

1. Hvis kortet lægges tilbage efter det er trukket?

2. Hvis kortet ikke lægges tilbage efter det er trukket?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af janhaa

1.\\ P=\frac{4}{52}*\frac{4}{52}

2:

1.\\ P=\frac{4}{52}*\frac{3}{51}


Skriv et svar til: Kombinatorik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.