Matematik

logistiske vækstfunktion

09. februar 2021 af Elis1982 - Niveau: B-niveau

håber i vil hjælpe mig med denne. på forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2021 af mathon

             \small \begin{array}{lllll}\textbf{a)}\\& f{\, }'(x)=0.0721\cdot y\cdot \left ( 6.38-y \right )\\\\\\ \textbf{b)}\\& f(4)=\frac{6.38}{1+9.54\cdot e^{-0.460\cdot 4}}=2.53666\\\\& f{\, }'(4)=0.0721\cdot 2.53666\cdot \left ( 6.38-2.53666 \right )=0.7029\\\\\\ \textbf{d)}\\& t=\frac{\ln(9.54)}{0.460}=4.90 \end{array}


Skriv et svar til: logistiske vækstfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.