Matematik

Bestem tallet a

09. februar 2021 af JulieH004 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har det virkelig svært ved denne opgave, er der nogen som kan hjælpe med mig at løse den? Jeg har helt lost :[

Vedhæftet fil: 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon

Netop én løsning kræver
                                             d = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} \textup{Krav:} &(-40)^2-4\cdot a\cdot 10=0\\\\& 40\cdot 40-40\cdot a=0\\\\& a=40 \end{array}


Svar #4
10. februar 2021 af JulieH004

#3

                  \small \begin{array}{lllll} \textup{Krav:} &(-40)^2-4\cdot a\cdot 10=0\\\\& 40\cdot 40-40\cdot a=0\\\\& a=40 \end{array}

Arh okay, hvilken formel bruger du?


Skriv et svar til: Bestem tallet a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.