Fysik

Fysikrapport

10. februar 2021 af ty16 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder lidt fast i min fysikrapport og håbede på nogen kunne hjælpe mig. 
Jeg har problemer med at spørgsmål 2, som lyder:

Opstil en formel for den energimængde Q2 som dampen afgiver, når den skifter tilstandsform fra damp ved 100ºC til vand ved 100ºC. 

Jeg ved ikke hvordan jeg skal opstille ligningen, som jeg har gjort i spørgsmål 1. 

Håber i kunne hjælpe nogen af jer. Har vedhæftet min opgave :D 

Vedhæftet fil: Fysik Rapport [681].docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2021 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} \textup{Fort\ae tningsvarme:}&Q_2=m\cdot \left ( 2260\;\frac{kJ}{kg} \right ) \end{array}


Svar #2
10. februar 2021 af ty16

Nogen der kan hjælpe med denne opgave, samt tjekke om det er rigtigt:)

Vedhæftet fil:Fysik Rapport .docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2021 af mathon

I overensstemmelse med opgaveteksten
korrigeres #1
                            til
                                                 \small \begin{array}{lllll} \textup{Fort\ae tningsvarme:}&Q_2=m\cdot \left ( 22\mathbf{{\color{Red} 57}}\;\frac{J}{g} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2021 af mathon

Din afvigelsesprocent i 6) er forkert.


Skriv et svar til: Fysikrapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.