Matematik

Tegn parablen i et passende koordinatsystem?

10. februar 2021 af JulieH004 - Niveau: B-niveau

Jeg har opgaven a)

a)
f ' (x) = 2x - 4 = 
2x = 4
x = 2
f (2) = 4-8-5 =  -9

Hvordan tegner jeg parablen i et passende koordinatsystem? Pls hjælp

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2021 af StoreNord

b)
Brug Geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2021 af AMelev

Hvis du skal tegne i hånden:
Benyt nogle støttepunkter samt parablens symmetri omkring den lodrette linje gennem toppunktet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2021 af mathon

               f(x)=x^2-4x-5=(x-2)^2+(-9)=(x+1)(x-5)


Skriv et svar til: Tegn parablen i et passende koordinatsystem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.