Matematik

HJÆLP

12. februar 2021 af Secrettt - Niveau: Universitet/Videregående

En pige slår med en sort terning og en blå terning (begge er 6-sidede terninger med tallene fra 1 til 6).

Hvad er sandsynligheden for, at hun slår 1 eller 2 med den sorte terning og 2 eller 3 med den blå terning?


Svar #1
12. februar 2021 af Secrettt

har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2021 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} \frac{2}{6}\cdot \frac{2}{6}=\frac{1}{9}=11\% \end{array}           


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2021 af AMelev

Når man slår med to terninger er det en god idé at lave et skema over udfaldsrummet i det symmetriske sandsynlighedsfelt.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.