Matematik

Talfølge

14. februar 2021 af merefortabtendfortabt - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Sidder med denne matematik opgave og kan slet ikke finde ud af den.
Vil sættes stor pris på noget hjælp

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2021 af janhaa

y_2=2y_1-1=5\\ y_1=3

y_1=2y_0-1=3\\ y_0=2


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2021 af peter lind

Du ka finde de tidliger værdier af yn ved at løse ligningen med hesyn til yn. Du får:

yn = ½(yn+1+1)

Sæt først n+1 = 2 og dermed n=1 og beregn y1

Dernæst sætter du n+1 = 1 og dermed n =0


Skriv et svar til: Talfølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.