Matematik

vektorfunktion. hjælp...

18. februar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

nogen der kan hjælpe med opgaven


Svar #1
18. februar 2021 af hq02

denne her


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2021 af peter lind

b) Find t værdiere for punktet. Kald de to t værdier for t1 og t2

find f'(t1) og f'(t2) Det er hældnigskoefficienterne til de to tangenter. tan(v), hvor v er vinklen mellem x-aksen og tangenterne.

c) find f'(t) og løs ligningerne x'(t) = 0 og y'(t) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll}& P(11.0)\textup{ for }t=\left\{\begin{matrix} -3\\3 \end{matrix}\right.\\\\& \overrightarrow{s}{\, }'(t)=\begin{bmatrix} 2t\\ 9-3t^2 \end{bmatrix}\\\\& \overrightarrow{s}{\, }'(-3)=\begin{bmatrix} -6\\ -18 \end{bmatrix}\\\\& \overrightarrow{s}{\, }'(3)=\begin{bmatrix} 6\\ -18 \end{bmatrix}\\\\ \textup{Tangentvinkel i }P(11.0)\textup{:}\\& v=\cos^{-1}\left ( \frac{\textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} -6\\-18 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} 6\\-18 \end{bmatrix} \right )}{2\cdot 6\sqrt{10}} \right ) \end{array} \end{array}


Svar #5
18. februar 2021 af hq02

hvordan udregner jeg c færdig


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2021 af peter lind

Skriv de to dele af kurven som y = f(x) eller x = f(y). Deræst bruger du formel 170 side 28 i din formelsamling


Svar #7
19. februar 2021 af hq02

hvordan skriver jeg de to dele af kurven?


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. februar 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll}& x=t^2+2\\\\& t=\mp\sqrt{x-2}\qquad x\geq 2\\\\\\& y=\left\{\begin{matrix} \sqrt{(x-2)^3}-9\sqrt{x-2}\\\\ 9\sqrt{x-2}-\sqrt{(x-2)^3} \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: vektorfunktion. hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.