Matematik

Cosh(z)

19. februar 2021 af Whalla - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad skal jeg  her?? 
på forhånd tak <3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

Der står der klokkeklart hvad du skal gøre i opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2021 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \frac{2t^2+5t+8}{t+3}=2t-1+\frac{11}{t+3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Hvad har det at gøre med cosh(z)?


Skriv et svar til: Cosh(z)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.