Matematik

jeg har brug for hjælp til denne opgave.

25. februar 2021 af XDUWU - Niveau: 7. klasse

i 1999 kørte der i gennemsnit 15022 biler over sstorebæltsbroen pr. døgn. Fra 1998 til 1999 var antal biler i døgnet steget med 1,5%. Hvor mange biler kørte der i gennemsnit pr. døgn over storebælt i 1998?

I 1999 kørte der i gennemsnit 15022 biler over Storebæltsbroen pr. døgn. Fra 1998 til 1999 var antal biler i døgnet steget med 1,5%. Hvor mange biler kørte der i gennemsnit pr. døgn over Storebælt i 1998?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2021 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} \textup{i \textbf{1999:}}&15022\;\frac{\textup{biler}}{\textup{d\o gn}}=A_{1998}\cdot 1.015\\\\ \textup{i \textbf{1998:}}&A_{1998}=\frac{15022\;\frac{\textup{biler}}{\textup{d\o gn}}}{1.015} \end{array}


Skriv et svar til: jeg har brug for hjælp til denne opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.