Matematik

skære y-aksen

26. februar 2021 af travis76 - Niveau: 8. klasse

er der nogen der kan hjælp med en her spøgersmål

Forklare hvilken hældningskoefficient f(x)=x+2 har?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2021 af mathon

hældningskoefficient = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2021 af AMelev

Hældningskoefficienten a er tallet, der er ganget på x i den lineære funktion f(x) = a·x + b.
Her er det altså 1, selv om man ikke skriver ettallet, så a = 1.


Skriv et svar til: skære y-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.