Matematik
variabel sammenhænge
26. februar 2021 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
På øllageret indeholder hver ølkasse altid 30 øl, så der er styr på det totale antal øl, når man ved, hvor mange kasser der er.
Det skal jeg skrive som en ligning.
kan jeg kalde antal øl kasser for x, og y total antal øl?
Er det noget med y*x=30
y+x=30 ??
Det skal jeg skrive som en ligning.
kan jeg kalde antal øl kasser for x, og y total antal øl?
Er det noget med y*x=30
y+x=30 ??
Skriv et svar til: variabel sammenhænge
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
