Matematik

eksponentitelt

01. marts 2021 af PelleEmil - Niveau: C-niveau

En som kan hjælpe med nedestående opgave? - gerne hurtigt 

Ville være en kæmpe hjælp.

Hans har rabarber i sin have. Et år kan han høste 64 rabarber. Året efter har han 66 rabarber. Hvis vi antager at rabarberplanternes antal vokser eksponentitelt, hvor mange år går der så før Hans har 256 rabarber i sin have? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2021 af mathon

                \small 256=64\cdot \left ( \frac{33}{32} \right )^t


Skriv et svar til: eksponentitelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.