Matematik

HJÆÆLP HAR TESTtttt

02. marts 2021 af jeantta - Niveau: 8. klasse

Hvis a = 1, b = 2 og c = 3. så er a + b - c = b = 

Hvis b = 2 så er b³ = 

Hvis x = 7 og 5y = 11 så er 3x + 5y =

please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af Moderatoren

Nej, for så skal du jo testes. Det er din lærers måde at teste dig og undervisningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2021 af Skaljeglavedinelektier

Hvis du er i gang med en test lige nu, skal du jo selv lave den. Du skal jo teste dine egne evner/mangler og ikke vores. 


Tråden er låst for yderligere indlæg.