Matematik

HJÆÆÆLP!

02. marts 2021 af jeantta - Niveau: 8. klasse

a. Hvis a = 1, b = 2 og c = 3 så er a + b - c =

b. Hvis b = 2 så er b³ =

c. Hvis x = 7 og 5y = 11 så er 3x + 5y =

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af Quarr

Det må vi jo ikke.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2021 af MandenMedMangeHatte

Hvad med at lave dem selv? Det er vist det man kalde at "lære".


Svar #3
02. marts 2021 af jeantta

jeg spørg om hjælp? er det ikke det hjemmesiden er her for. 


Tråden er låst for yderligere indlæg.