Matematik

Bestem forskrift for f

02. marts 2021 af JulieH004 - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogen som kan hjælpe med mig at løse denne opgave, da jeg er meget forvirret over hvad jeg skal.

Vedhæftet fil: 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af StoreNord

a)
f(x)= ax+b       Bestem a og b


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2021 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2021 af mathon

         \small \begin{array}{lllll} \textup{Sammenh\ae ngen mellem}\\ \textup{efterse\o rgsel }f(x)\\ \textup{og enhedspris }x& f(x)=518-7.2\cdot x\\\\ \textup{Oms\ae tningen:}&g(x)=x\cdot f(x)=x\cdot \left ( 518-7.2\cdot x \right )=-7.2x^2+518x\\\\ \textup{Maksimum kr\ae ver bl.a.:}&g{\, }'(x)=0\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem forskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.