Matematik

logistiske vækstfunktion

03. marts 2021 af sandrai - Niveau: B-niveau

hej 

jeg har denne opgrave, som jeg bøvler lidt med. 

er der nogle der kan hjælpe mig igang :-) 

på forhånd tak :-) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2021 af janhaa

a)

f ' (x) = 0

x = a

b)

f(a)

c)

f ' (x) = 25000


Svar #2
03. marts 2021 af sandrai

Tak!
Så har jeg da lidt at gå efter, men kan du hjælpe hvordan jeg for CAS værktøjet til at gøre dette
Jeg bruger wordmat

Brugbart svar (1)

Svar #3
03. marts 2021 af AMelev

                          

a) Som d) i din anden opgave https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2002363

b) Bestem f '(x) og indsæt den fundne løsning

c) Løs ligningen f '(x) = 25000

Vedhæftet fil:Udklip-2.jpg

Svar #4
06. marts 2021 af sandrai

#3

                          

a) Som d) i din anden opgave https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2002363

b) Bestem f '(x) og indsæt den fundne løsning

c) Løs ligningen f '(x) = 25000

jeg for a til at være 19,97? 

og b hvordan for jeg mit resultat, til kun at være decimaler i wordmat? 


Svar #5
09. marts 2021 af sandrai

#3

                          

a) Som d) i din anden opgave https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2002363

b) Bestem f '(x) og indsæt den fundne løsning

c) Løs ligningen f '(x) = 25000

opgave b? hvad er den fundene løsning og hvor skal den indsættes? 


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. marts 2021 af AMelev

#5 x-løsningen fra a) skal indsættes i f '(x)


Svar #7
09. marts 2021 af sandrai

#6
#5 x-løsningen fra a) skal indsættes i f '(x)

Okay er det så rigtig at a er 19,97

Skriv et svar til: logistiske vækstfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.