Matematik

Forskrift for f(x)

08. marts 2021 af ida50 - Niveau: C-niveau

En bil kan køre 20 km. pr. liter. hvor forbruget af benzin er x og antal km er y - hvad er forskriften?

er forskriften så bare: f(x) = 1x + 20 

jeg er ret usikker, da jeg ikke har haft om det i lang tid, så vil gerne være sikker

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2021 af peter lind

20 km/l *y = x


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2021 af PeterValberg

Hvis x er forbruget af benzin (i liter?) og f(x) er antal kørte kilometer,
man kan køre på x liter benzin, så må forskriften vel være:

f(x)=20\cdot x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
08. marts 2021 af ida50

tusind tak


Skriv et svar til: Forskrift for f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.