Matematik

Opskriv regneforskrift for andengradspolynomium

09. marts 2021 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder: Opskriv regneforskriften for andengradspolynomiet, der opfylder at a=2 og rødderne er x=1 og x=5,5

Jeg er blevet henvist til den faktoriserede forskrift, men jeg skal skrive den standard forskrift f(x)=ax2+bx+c


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2021 af mathon

                          \small \small \begin{array}{llllllll} f(x)=2\cdot (x-1)\left (x-5.5 \right ) =2\cdot \left ( ??? \right )\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2021 af janhaa

f(x)=a(x-1)(x-5,5)=2(x-1)(x-5,5)=2x^2-13x+11


Skriv et svar til: Opskriv regneforskrift for andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.