Fysik

kernfysik

11. marts 2021 af louise2214 - Niveau: B-niveau

Hej, nogen der kan hjælpe med opgaverne er helt lost!!

Vedhæftet fil: fysik.docx

Svar #1
11. marts 2021 af louise2214

Nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2021 af Moderatoren

Prøv at skrive hvor du er helt lost. Hvad du har forsøgt på. osv. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 2}\\& \textbf{a)}\\&& _{\, \, \, 56}^{148}\textrm{Ba}\longrightarrow \;_{\, \, \, 57}^{148}\textrm{La}\;+\;_{-1}^{0}\textrm{e}\;+\;\bar \nu\\\\\\& \textbf{b)}\\&& _{\, \, \, 56}^{128}\textrm{Ba*}\longrightarrow \;_{\, \, \, 56}^{128}\textrm{Ba}\;+\;\gamma \\\\\\& \textbf{c)}\\&& _{\, \, \, 56}^{121}\textrm{Ba}\longrightarrow \;_{\, \, \, 55}^{121}\textrm{Cs}\;+\;_{1}^{0}\textrm{e}\;+\; \nu\\\\\\& \textbf{d)}\\&& _{\, \, \, 56}^{133}\textrm{Ba}\longrightarrow \;_{\, \, \, 56}^{133}\textrm{Ba}\;+\;E_{\textup{foton}}\;\left ( \lambda=3.538\;pm \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2021 af mathon

Korrektion i d)

                 \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 2}\\& \textbf{a)}\\&& _{\, \, \, 56}^{148}\textrm{Ba}\longrightarrow \;_{\, \, \, 57}^{148}\textrm{La}\;+\;_{-1}^{0}\textrm{e}\;+\;\bar \nu\\\\\\& \textbf{b)}\\&& _{\, \, \, 56}^{128}\textrm{Ba*}\longrightarrow \;_{\, \, \, 56}^{128}\textrm{Ba}\;+\;\gamma \\\\\\& \textbf{c)}\\&& _{\, \, \, 56}^{121}\textrm{Ba}\longrightarrow \;_{\, \, \, 55}^{121}\textrm{Cs}\;+\;_{1}^{0}\textrm{e}\;+\; \nu\\\\\\& \textbf{d)}\\&& _{\, \, \, 56}^{133}\textrm{Ba}\longrightarrow \;_{\, \, \, 5{\color{Red} 5}}^{133}\textrm{Cs}\;+\;E_{\textup{foton}}\;\left ( \lambda=3.538\;pm \right ) \end{array}


Skriv et svar til: kernfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.