Matematik

Binomialtest

11. marts 2021 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej er der en som vil hjælpe mig med spørgsmål b ? ‘Det kritiske område’ for testet ... jeg har vedhæftet en fil, hvor opgaveformuleringen fremgår - tak for hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2021 af AMelev

Ad a) P(0≤X≤29) = 0.029921, som ikke skal afrundes til 0.029, men til 0.030

b) Du skal bestemme den kritiske værdi, dvs. den største k-værdi, hvor P(X ≤ k) ≤ 1%.
Måske kan du gøre det direkte med dit CAS-værktøj, men ellers må du prøve dig frem.
Det kritiske område er så K = {0, 1, ..., k}.

Fx er det kritiske område ved 5% signifikansniveau K = {0, 1, .... , 29}, da
P(X≤29) = 0.0230 og P(X≤30) = 0.067


Skriv et svar til: Binomialtest

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.