Fysik

kernfysik

12. marts 2021 af louise2214 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe??

Vedhæftet fil: Kernefysik, opg.5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2021 af Krollo (Slettet)

Der er da vist en fejl i jeres rapportvejledning. Halveringstykkelsen findes vha. formlen

x_{1/2}=\frac{ln(2)}{\mu }

og ikke

x_{1/2}=\frac{ln(ln(2))}{\mu }.


Svar #2
12. marts 2021 af louise2214

#1

Der er da vist en fejl i jeres rapportvejledning. Halveringstykkelsen findes vha. formlen

x_{1/2}=\frac{ln(2)}{\mu }

og ikke

x_{1/2}=\frac{ln(ln(2))}{\mu }.

men ved egentlig ikke hvordan jeg skal lave opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 12:}\\& \textbf{a)}\\&& I(x)=I_0\cdot e^{-\mu\cdot x}\\\\&&I(x)=7700\cdot e^{-0.046x}\\\\&& \mu=0.046\;mm^{-1}\\\\\\& \textbf{b)}\\&& X_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{\mu}=\frac{\ln(2)}{0.046\;mm^{-1}}=15.1\;mm \end{array}


Skriv et svar til: kernfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.